Μπόρατς: Επίσκεψη στο προεδρικό μέγαρο (photos)

Η αντίπαλος του «Δικεφάλου» τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Σέρπσκα σ' εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί

Ιδιαίτερη τιμή για την Μπόρατς Μπάνια Λούκα καθώς σήμερα το πρωί βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα προσκεκλημένη του προέδρου της Δημοκρατίας της Σέρπσκα, Μίλοραντ Ντόντικ στο προεδρικό μέγαρο και τιμήθηκε για τ’ αγωνιστικά της επιτεύγματα.

Την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League υποδέχθηκε ο ίδιος ο κ. Ντόντικ στην είσοδο του μεγάρου και συνεχάρη προσωπικά το κάθε ένα μέλος της ομάδας. Ακολούθως τους δώρισε από ένα ρολόι χειρός με την ομάδα ν’ ανταποδίδει με μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και των μελών της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σέρπσκα στη δεξίωση που ακολούθησε: «Φυσικά και παρακολουθώ ό,τι κάνετε, σας συγχαίρω για τη μέχρι τώρα επιτυχία σας και θέλω να σας ενθαρρύνω πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Η ποιότητά τους δεν αμφισβητείται, αλλά εσείς έχετε πείσμα, επιθυμία, ικανότητα προσαρμογής, που είναι χαρακτηριστικό όλων των αθλητών μας. Ακούω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αυτό μου είπαν γιατί έφτασα από το Παρίσι χθες το βράδυ, κάτι που σημαίνει ότι σήμερα κάποιος θα με πάρει τηλέφωνο για εισιτήρια (σ.σ. γέλια). Την επιθυμία να κερδίσεις, τη δείχνεις μ’ επιθετικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν κάνεις πίσω, παίζεις όσο πιο ανοιχτά και επιθετικά μπορείς. Ορισμένες φορές οι ομάδες κλείνονται στην άμυνά τους, αλλά μερικές φορές έτσι πρέπει».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον τεχνικό της ομάδας, Μλάντεν Ζίζοβιτς πρόσθεσε: «Να πετύχεις τα όνειρά σου, να πετύχεις αυτό που ονειρεύεσαι και θέλω να κερδίσεις. Κι αύριο θα είμαι μαζί σου και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κι ας έχουν αυτοί (οι παίκτες του ΠΑΟΚ) προβάδισμα».

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Μπόρατς, Στόγιαν Μάλμπασιτς. Αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα και την κυβέρνηση για όλα όσα έχουν κάνει για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε: «Σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε τώρα αν δεν είχαμε τον Πρόεδρο Dodik και την κυβέρνηση της RS. Μαζί με τον Βίτσα Ζέλκοβιτς, είχαν ένα όραμα για έναν μαχητή που θα έπαιζε στην Ευρώπη ενάντια σε ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες και θα είχε το δύναμη και δύναμη να τους εναντιωθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Μάλμπασιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.