Σόουζα για Όρτα: “Υπολογίζεται, αλλά η αγορά είναι απρόβλεπτη”

Ορθάνοιχτο άφησε το παράθυρο παραχώρησης του Πορτογάλου μέσου ο νέος τεχνικός της Μπράγκα.

Το γεγονός πως στον πάγκο της Μπράγκα υπάρχει νέος τεχνικός και εκείνος της θέλησης της διοίκησης της Πορτογαλικής ομάδας να πάρει να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί, έχει κάνει την υπόθεση απόκτησής του πολύπλοκη. Ο Ολυμπιακός κάνει ότι μπορεί και ακόμα περισσότερα καθώς είναι ξεκάθαρο πως θέλει τον παίκτη στο ρόστερ του.

Ο νέος τεχνικός της Μπράγκα, Ντανιέλ Σόουζα, έκανε δήλωση που αφορά στον μέσο της ομάδας του, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο αποψινό ευρωπαϊκό ματς των Πορτογάλων, τονίζοντας την ποιότητα του παίκτη, το ότι ο καθένας θα τον ήθελε στην ομάδα του, αλλά σε κανένα σημείο δεν ήταν κάθετος πως ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα του, κάτι που μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει θετικό για τον Ολυμπιακό.

«Δεν είναι θέμα αν υπολογίζεται ως βασικός ή όχι. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προσόντα που έχει ο Αντρέ Όρτα, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, ειδικά όσον αφορά την ποιότητα του παιχνιδιού του. Προφανώς, κάθε προπονητής θα τον ήθελε και στην περίπτωσή μου θα ήθελα να υπολογίζω στην ποιότητα του παιχνιδιού του. Προφανώς, οι καταστάσεις στην αγορά είναι συχνά απρόβλεπτες, αλλά από τη στιγμή που ξεκινάμε την προετοιμασία, είναι μέρος της ομάδας. Βρίσκεται στο ίδιο αρχικό επίπεδο όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Πορτογαλικής ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.