Αθλητικός διευθυντής Λάτσιο για Xάμες: «Εξαιρετικός παίκτης, αλλά…»

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο δήλωσε πως ο Χάμες Ροντρίγκες δεν βρίσκεται στα πλάνα τους, ενώ είναι ένας παίκτης που εκτιμά ο σύλλογος.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Άντζελο Φαμπιάνι,  διέψευσε στο επίσημο ραδιοφωνικό μέσο του συλλόγου τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να ασχολείται με την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες.

Οι Ρωμαίοι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο ο Άντζελο Φαμπιάνι ξεκαθάρισε πώς δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους η απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού καθώς η ηλικία του αποτελεί έναν αποτρεπτικό παράγοντα.

“Εξαιρετικός παίκτης, αλλά είναι πάνω από 33 ετών και τις τελευταίες σεζόν, στις ομάδες του, έχει παίξει το πολύ 10-12 παιχνίδια.”Αυτή τη στιγμή έχουμε τη λίστα με τους άνω των 22 ετών η οποία είναι ήδη γεμάτη. Αντιθέτως, η απόκτηση παικτών από τις «τάξεις» των 2003, 2004 ή 2005 δεν θα δημιουργούσε προβλήματα, αυτός είναι ο κανονισμός, δεν το ορίζουμε εμείς”

Υπενθυμίζεται ότι ο Κολομβιανός διεθνής, που αγωνίστηκε  στον τελικό του Copa America με την εθνική ομάδα της χώρας του και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, έφτασε στην Ελλάδα  στον Ολυμπιακό στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 ως ελεύθερος-προερχόμενος από την Αλ Ραγιάν- και στις 13 Απριλίου 2023 έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.