Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τέλος οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας πρωταθλητής πάλεψε, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ και στη συνέχεια μίλησε στην κρατική τηλεόραση για το αποτέλεσμα.


«Αυτό που μου στέρησε τον αγώνα ήταν το σερβίς μου, που είχα θέμα όλη την εβδομάδα. Είναι απογοητευτικό, γιατί ένιωθα καλά με το παιχνίδι μου. Στη μεριά του σερβίς είχα αρκετά προβλήματα, με την πίεση που έβαζα στο σερβίς μου. Ένιωθα ότι δεν είναι αρκετό για να νιώσει πίεση. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κοντρολάρω την μπάλα τόσο καλά. Είμαι δυσαρεστημένος πώς σέρβιρα σε μεγάλες στιγμές. Ένιωθα ότι είναι η στιγμή μου, αλλά ήταν απογοητευτικό πως δεν κατάφερα να διαχειριστώ αυτές τις καταστάσεις», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν μου έχει συμβεί ξανά στην καριέρα μου να είμαι με δύο μπρέικ σε ένα σετ και να το χάσω. πρέπει να είναι η δεύτερη ή η Τρίτη φορά στην καριέρα μου. Πρέπει να αναλύσω τι έγινε. Δεν είμαι ευχαριστημένος πώς διαχειρίστηκα αυτές τις καταστάσεις, αφού δεν έκανε κάτι μεγάλο ο αντίπαλός μου. Έβαλε την μπάλα στο γήπεδο και να μείνει στα ράλι, όμως εγώ πέταξα τους περισσότερους πόντους χωρίς να μου ασκήσει μεγάλη πίεση ο αντίπαλός μου. Είναι ένα μάθημα και ελπίζω να δω κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά».