Λίβερπουλ: Δεν «έπιασε» με Κλοπ, το παλεύει με Σλοτ!

Ο μέχρι πρόσφατα ξεχασμένος παίκτης της Λίβερπουλ που δείχνει να πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά, μετά την έλευση του Άρνε Σλοτ στο «Άνφιλντ».

Ο Φάμπιο Καρβάλιο, δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, όμως δείχνει αναγεννημένος, στο πρώτο διάστημα δουλειάς με τον διάδοχο του Γερμανού στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, είχε ενταχθεί στους «ρεντς» το καλοκαίρι του 2022, αντί 6 εκατ. ευρώ από τη Φούλαμ, ομάδα στην οποία αναδείχθηκε, έχοντας μετακομίσει στο Λονδίνο από την πατρίδα του, σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Ο νεαρός, ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν 2022-23, με δύο γκολ στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ, το δεύτερο μάλιστα, νικητήριο στις καθυστερήσεις.

Όμως αυτά είναι και τα μοναδικά γκολ που έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς περιορίστηκε σε μόλις 13 συμμετοχές εκείνη την περίοδο.

Πέρσι, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός και αρχικά πήγε στη Λειψία, όπου τα βρήκε σκούρα. Από τον Ιανουάριο του 2024 όμως, που μετακόμισε ξανά ως δανεικός, στη Χαλ, άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του. Με τις «τίγρεις» της Τσάμπιονσιπ, πέτυχε 9 γκολ σε 20 συμμετοχές και αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης του μήνα στην κατηγορία, για τον Απρίλιο.

Στο μεταξύ, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ και έτσι ο Καρβάλιο επέστρεψε στο «Άνφιλντ» το καλοκαίρι του 2024, σχεδόν ξεχασμένος, αλλά έτοιμος για νέα αρχή.

Ο Άρνε Σλοτ, δείχνει πρόθυμος ως τώρα να δώσει την ευκαιρία στον 21χρονο Πορτογάλο, που είναι εξ’ ίσου διατεθειμένος να την πιάσει από τα μαλλιά.

Στην περιοδεία των «ρεντς» στις ΗΠΑ, ο Καρβάλιο, σκόραρε σε δύο συνεχόμενα φιλικά απέναντι σε ανταγωνίστριες της Πρέμιερ Λιγκ, στις νίκες με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός από τα γκολ, κρατούσε καλά την μπάλα και είχε αρκετά επικίνδυνες τοποθετήσεις.

Ο Πορτογάλος, εξήγησε σε συνεντεύξεις του, ότι σε συζητήσεις που είχε με τον Ολλανδό τεχνικό, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνίζεται στην αγαπημένη του θέση, ως δεκάρι. Ωστόσο, ο Σλοτ τον συμβούλεψε να αρχίζει να συνηθίζει τον ρόλο του εξτρέμ, στον οποίον τον χρησιμοποιήσε στις ΗΠΑ.

Με την ένταξη των Λουίς Ντίας και Ντάρβιν Νούνιες στην προετοιμασία, είναι άγνωστες ακόμα οι προθέσεις του Σλοτ και της Λίβερπουλ για τον Καρβάλιο, ο οποίος έχει αρκετή ζήτηση, από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και του εξωτερικού και δείχνει έτοιμος για την επανεκκίνηση, εντός ή εκτός «Άνφιλντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.