Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 0-5: Φιλικό ξεμούδιασμα με πεντάρα για τους Σερραίους (video)

Με μια πολύ καλή εμφάνιση ο Πανσερραϊκός επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 της Νίκης Βόλου σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο φιλανθρωπικού τουρνουά.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τον Πανσερραϊκό να ανοίγει το σκορ στο 33′ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπετανκόρ, το οποίο κέρδισε ο Σαλαζάρ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα των Σερρών να είναι περισσότερο δημιουργική με αποτέλεσμα να διπλασιάσει το σκορ με 2-0 χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς. Μία φάση που ξεκίνησε από την ωραία ατομική ενέργεια του Μπετανκόρ, ο οποίος προσπάθησε να κάνει το σουτ, τελικά η μπάλα έφτασε στον Ντέλετιτς και εκείνος με ωραίο πλασέ από κοντά διπλασίασε τα τέρματα των «λιονταριών».

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σερραίοι ήταν ακόμα καλύτεροι και ο Άλεξιτς ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 60′ για το 0-3 ενώ πέντε λεπτά μετά ήρθε η συνέχεια με τον Κατσουλίδη για να γίνει το 0-4.

Την τελική πινελιά και το 0-5 διαμόρφωσε ο Τόμας ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο κίπερ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ και ολοκλήρωσε τη νίκη των «λιονταριών».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι(60′ Κατσίκας), Κουτσογούλας(46′ Κατσουλιδης), Πεταυράκης(46′ Διαμαντής), Καρασαλίδης(46′ Καραμανώλης), Μπέργκστρεμ(46′ Χαντάκιας)(75′ Βασιλάκος), Λιάσος(46′ Περούτσι)(82′ Αλειφερόπουλος), Στάικος(46′ Καπτούμ), Σαλαζάρ(46′ Σοφιανός), Ντέλετιτς(46′ Μασκανάκης)(82′ Σαλβάνος), Χατζηστραβός(46′ Τομάς), Μπετανκόρ(46′ Άλεξιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.