Άρης: Παίρνει “άσο” από τη Σουηδία

Ο 19χρονος Σουηδός, Φίλιπ Σίντκλεφ, θα προστεθεί στο ρόστερ των "κίτρινων" για την ενίσχυση στη θέση των τερματοφυλάκων - Σε ποιο ύψος αναμένεται να φτάσει το κόστος της μεταγραφής

Τερματοφύλακα από τη Σουηδία προσθέτει, εκτός απροόπτου, ο Άρης στο έμψυχο δυναμικό του. Πρόκειται για τον 19χρονο, Φίλιπ Σίντκλεφ, ο οποίος ανήκει στην Μπρομαποϊκάρνα και θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στη χώρα του. Η μεταγραφή θα φτάσει στο ύψος του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους “κίτρινους”.

Οι “κίτρινοι” ήταν σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Η χθεσινή (6/8) απουσία του Χούλιαν Κουέστα από το φιλικό με την Ελμπασάν, λόγω τραυματισμού, κατέδειξε ακόμη περισσότερο την ανάγκη για ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Όπως φαίνεται, η απόφαση των “κίτρινων” δεν ήταν να προχωρήσουν στην απόκτηση έμπειρου παίκτη, αλλά νεαρού ανερχόμενου, με προοπτική να γίνει βασικός στο μέλλον.

Ο Σίντκλεφ είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2005 και είναι διεθνής με την Εθνική Κ21 της Σουηδίας. Έχει περάσει και από τις Κ17και Κ18 της χώρας. Τη σεζόν 2023-2024 έκανε 12 συμμετοχές με την Μπρομαποϊκάρνα στο σουηδικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και άλλες 4 συμμετοχές στο Κύπελλο. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2026, με τον Άρη να δίνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει.

Σήμερα (7/8), νωρίτερα, η σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se σε δημοσίευμα με τίτλο “Αποκάλυψη: Η BP κοντά στην πώληση του Sidklev”, γράφει ότι: “Ο 19χρονος Filip Sidklev είναι κοντά στην αποχώρηση από την BP. Ο τερματοφύλακας είναι πολύ κοντά στον Άρη Θεσσαλονίκης”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Ο τερματοφύλακας της BP, Filip Sidklev, 19 ετών, έχει αναφερθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι ενδιαφέρει άλλους συλλόγους, με την ελβετική Βασιλεία να τον έχει κάνει σκάουτινγκ. Θα υπάρξει, όμως, μετακόμιση στην Ελλάδα για τον ταλαντούχο παίκτη. Όπως μαθαίνουμε, ο Σίντκλεφ είναι κοντά στη μεταγραφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης και οι σύλλογοι οδεύουν προς συμφωνία. Αυτό που απομένει για να γίνει η μεταγραφή είναι κάποιες λεπτομέρειες στην προσωπική συμφωνία. Ο Σίντκλεφ φέρεται να έχει λάβει πρόταση για συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια”.

Οι “κίτρινοι” από την πλευρά τους επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά να συνεχίσει την καριέρα του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όμως, κάνουν λόγο για συμβόλαιο πέντε ετών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.