Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άγιαξ είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Εκτός οι Βαγιαννίδης και Νίκας.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στο “Σπύρος Λούης” μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και ο Ντιέγκο Αλόνσο λίγο αργότερα ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο κρίσιμο ματς με τον “Αίαντα”.

Σε αυτήν συμμετέψει κανονικά ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και δεν αποκλείεται να κάνει το φετινό του ντεμπούτο εφόσον κριθεί σκόπιμο. Στην αποστολή και οι Σέβνκεφελντ και Βιλένα που ξεπέρασαν την γαστρεντερίτιδα, ενώ εκτός έμειναν οι Βαγιαννίδης και Νίκας λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Αναλυτικά και η ενμέρωση της “πράσινης” ΠΑΕ:

“Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League κόντρα στον Άγιαξ έκανε την Τετάρτη το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Νίκας.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης.”