Ντιλικίνα: «Έβλεπα τα ματς της Παρτιζάν»

Ο Φρανκ Ντιλικίνα αποκάλυψε πως παρακολουθούσε αγώνες της Παρτιζάν στην Euroleague.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της σερβικής ομάδας εμφανίστηκε χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι. Παράλληλα, ο Γάλλος παίκτης τόνισε πως ο Ματίας Λεσόρ του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Παρτιζάν, πριν αποφασίσει να υπογράψει.

Χαρακτηριστικά, ο Ντιλικίνα δήλωσε στην ιστοσελίδα «Meridian Sports»: «Από την πρώτη μέρα που έμαθαν ότι είχα υπογράψει συμβόλαιο με την Παρτιζάν ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων και αυτό το εκτιμώ πολύ. Νιώθω ότι οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί. Ο Ματίας Λεσόρ μου έχει ήδη πει πολλά. Μου είπε μόνο τα καλύτερα, ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Ότι θα το απολαύσω, ότι η παραμονή μου στην Παρτιζάν θα βοηθήσει στην προσωπική μου εξέλιξη, μπασκετικά, αλλά και ως άνθρωπος, γενικότερα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ακόμα και όταν ήμουν στο ΝΒΑ, έβλεπα κάποια παιχνίδια. Ο coach Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Και, όπως είπα και πριν, αυτή η αγάπη των φιλάθλων, το πάθος που νιώθουν για τον σύλλογο και την ομάδα, είναι μεγάλο και απίστευτο. Ανυπομονώ να πάω εκεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.