ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ρέινολντς

Σε ελληνικό έδαφος για τον ΠΑΟΚ έφτασε απόψε ο Σαβάρ Ρέινολντς. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μετά από μικρή καθυστέρηση στην άφιξη της πτήσης του, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και έχοντας φανερή την ικανοποίηση για την ένταξή του στον «Δικέφαλο».

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, είμαι εξοικειωμένος με την Ελλάδα. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ, να εντρυφήσω στην κουλτούρα της χώρας και των ανθρώπων της. Είναι ευλογία, για μένα, το ότι με ξεχώρισε ο ΠΑΟΚ και θέλησε να με εντάξει στο δυναμικό του. Γνωρίζω ότι θα αποτελέσω κομμάτι ενός ιστορικού συλλόγου, τον οποίο έχω παρακολουθήσει από τις πορείες του στο Basketball Champions League. Το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω πως είναι ανταγωνιστικό, ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα και γνωρίζω, επίσης, πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλαθλοι του. Πολλές από τις γνώσεις μου για ΠΑΟΚ τις έχω και από τον Νίκο Στυλιανού, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες πέρυσι στον Κεραυνό Στροβόλου», ήταν τα πρώτα λόγια του άμα τη άφιξή του.

Πρόσθεσε ο Ρέινολντς τονίζοντας: «Η νοοτροπία νικητή με χαρακτηρίζει και αυτό θα δείτε από μένα και στον ΠΑΟΚ. Είμαι ηγέτης, έξυπνος παίκτης, με υψηλό IQ. Προσφέρω ενέργεια, πάθος, δίνω το παράδειγμα με τη συμπεριφορά μου. Είμαι ο πόιντ γκαρντ, η κεφαλή στο παρκέ, όλα ξεκινούν από μένα. Πρέπει να σιγουρέψω ότι όλοι γύρω μου θα λειτουργούν σωστά και θα κάνω και εγώ τη δουλειά μου όπως πρέπει. Το σημαντικότερο από όλα είναι να μπορείς να ηγηθείς, να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Όταν χρειάζεται να πάει γρήγορα το παιχνίδι, να το πας εκεί, όταν χρειάζεται να υπάρχουν χαμηλότερες ‘στροφές’ σε αυτό, να κοντρολάρεις το παιχνίδι. Θέλω να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα».

Κατέληξε λέγοντας: «Με ενθουσιάζει η αγωνιστική πρόκληση που έχω με τον ΠΑΟΚ, αυτή τη στιγμή μπαίνουμε στη φάση της προετοιμασίας, πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα, να «χτίσουμε» τη χημεία μας, να μάθουμε πως να λειτουργούμε ομαδικά, επιδιώκοντας το όφελος του ΠΑΟΚ. Πρώτος μας στόχος είναι τα προκριματικά του BCL, θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Με τη δουλειά που θα κάνουμε, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας. Μιλώντας με τον κόουτς Κατσελιέρι μου ζήτησε να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να είμαι έτοιμος να κάνω τη δουλειά μου…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.