Γουεμπανιαμά για Λεσόρ: «Φανταστικός!»

Τον Ματίας Λεσόρ αποθέωσε ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

«Ασημένιος» ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά με την Εθνική Γαλλίας στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ. Οι «τρικολόρ» ηττήθηκαν στον τελικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι από τις ΗΠΑ και κατέκτησαν για δεύτερη σερί διοργάνωση το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά, ο οποίος πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Αμερικής και του NBA, δήλωσε ότι ανησυχεί για τους ανταγωνιστές του. «Ακόμη μαθαίνω, αλλά ανησυχώ για τους αντιπάλους μου σε μερικά χρόνια. Στο ΝΒΑ, στις διοργανώσεις της FIBA, παντού!».

Παράλληλα ο σούπερ σταρ των Σπερς ισχυρίστηκε ότι ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού είναι φανταστικός παίκτης. «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας και όσα καταφέραμε εδώ στη Γαλλία μπροστά στους φιλάθλους μας. Οι συμπαίκτες μου έκαναν καταπληκτική δουλειά και ανέλαβαν ευθύνες. Ο Αϊζάια (Κορντινιέ), ο Γκερσόν (Γιαμπουσέλι), ο Ματίας (Λεσόρ) ήταν απίστευτοι σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια».

Τέλος αναφέρθηκε στο χάσμα του NBA από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. «Είναι μια αργή διαδικασία. Φυσικά η Ευρώπη μειώνει όλο και περισσότερο την απόσταση, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπορεί να μην πάρουμε ποτέ ξανά μετάλλιο, μπορεί κι εκείνοι να μην πάρουν ποτέ ξανά μετάλλιο. Κανείς δεν ξέρει! Σίγουρα πάντως όλο και μεγαλώνουμε, το μπάσκετ μεγαλώνει στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.