Απίστευτο: Η Μάλμε προετοίμασε με… σάουνα τους παίκτες της για την “καυτή” Τούμπα!

Με ένα διαφορετικό τρόπο προετοιμάστηκαν οι παίκτες της Μάλμε για τη ζεστή Θεσσαλονίκη και τη μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Με ένα διαφορετικό τρόπο προετοιμάστηκαν οι παίκτες της Μάλμε για τη ζεστή Θεσσαλονίκη και τη μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι Σουηδοί έκαναν προετοιμασία και με… σάουνα, ώστε οι παίκτες της Μάλμε να προσαρμοστούν στη ζέστη και στις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν στο ματς της Τούμπας.

“Στο Eleda Stadion έχουμε σάουνα και την χρησιμοποιούμε κατά την προπόνηση. Η έκθεση στη σάουνα είναι καλή τόσο για την προσαρμογή στη ζέστη σε τέτοιους αγώνες, όσο και για την αποκατάσταση γενικότερα. Έχουμε τακτική έκθεση στην ζέστη. Παροτρύναμε τους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες να χρησιμοποιήσουν τη σάουνα γιατί γνωρίζαμε πόση ζέστη και υγρασία θα συναντήσουμε στη Θεσσαλονίκη“, ανέφερε ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Μάλμε για την ιδιαίτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Παράλληλα τόνισε ότι οι παίκτες της Μάλμε δεν θα απολαύσουν τη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν θα τους επιτραπεί η έκθεση στη ζέστη για περισσότερο από 20 λεπτά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.