Champions League: Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ, συνεχίζει στο Europa League

Οι πρωταθλητές Κύπρου έμειναν στο 0-0 στη Λευκωσία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, οι οποίοι συνεχίζουν στα playoffs του Champions League χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει σχεδόν ολοκληρωτικά στους Κύπριους οι οποίοι είχαν στο αρχικό σχήμα τους τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όχι μόνο γιατί είχαν κατοχή άνω του 70% αλλά και γιατί είχαν επιθετικότητα και δημιουργία σε αντίθεση με τους Σλοβάκους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 40’ με τον Μαρκίνιος, όμως στάθηκαν άτυχοι αφού η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι κι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Βάις βρήκαν καλύτερο ρυθμό, κράτησαν την μπάλα, έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες κι από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε την ένταση του πρώτου ημιχρόνου διαχειρίστηκαν την αναμέτρηση έχοντας ως βάση πρόκριση το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς στο 81’ ο Πέτροβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα με τους Σλοβάκους να διατηρούν με άνεση το 0-0 και τελικώς να παίρνουν την πρόκριση για τα playoffs του Champions League, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Μίντιλαντ-Φερεντσβάρος.

Οι πρωταθλητές Κύπρου θα συνεχίσουν στα playoffs του Europa League αναμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Σάντα Κολόμα-Ρίγα.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του Τάσου Δώνη για τους Κύπριους και του Κυριάκου Σαββίδη για τους Σλοβάκους, αμφότεροι ήρθαν από τον πάγκο.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς (90+3’ Τσιπριάνο), Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντίγια, Σεμπάκ (68’ Τ. Δώνης), Σαρφό (69’ Μάιερ), Κονσταντίνοβ, Μαρκίνιος (76’ Κόρμπου), Ντονγκαλά (68’ Ντράζιτς), Ελ Αραμπί

Προπονητής: Νταβίδ Γαγέγο

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τάκατς, Κάσια, Βίμερ, Βάις (75’ Μαρσέλι), Τόλιτς, Μπάιριτς, Στρέλετς (75’ Μπαρσεγκιάν), Ζούμπερου, Βλάκμαν, Κούτσκα, Μακ (85’ Σαββίδης)

Προπονητής: Βλάντιμιρ Βάις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.