Α bola: «Απορρίφθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Όρτα, μπαίνει στην αποστολή με Σερβέτ»

Δημοσίευμα της «A bola» αναφέρει ότι η Μπράγκα απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αντρέ Όρτα και ο Πορτογάλος αναμένεται να μπει στην αποστολή για τη ρεβανς με τη Σερβέτ.

Παραμένει στο δυναμικό της Μπράγκα ο Αντρέ Όρτα με βάση το ρεπορτάζ της «A bola». Τα δεδομένα για τον Πορτογάλο άλλαξαν με την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ στην ομάδα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού υπολογίζει κανονικά τις υπηρεσίες του μέσου για τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα το πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν δεύτερη πρόταση για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Μπράγκα. Αυτό σημαίνει ότι ο Όρτα συνεχίζει με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας για τη σεζόν 2024/25.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεν προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (14/08) με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς αναρρώνει από ίωση αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι.

Η Μπράγκα ταξιδεύει στην Ελβετία για τη ρεβάνς με τη Σερβέτ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου για το Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.