Στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17/08, 20:00, MC Novasports.gr) για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρεμιέρα στο Βόλο για τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες φιλοξενούνται στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» από την τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (17/08) στις 20:00.

Αυτή αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση τόσο για τον Βόλο, όσο και για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλισμένη θέση στο League Phase του Europa League μετά την κατάκτηση του Conference League.

Στο πλευρό της ομάδας από τον Πειραιά περίπου 9.000 φίλαθλοι, οι οποίοι θα κοκκινήσουν την πόλη του Βόλου με την παρουσία τους. Θυμίζουμε ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ύστερα από παρέμβαση επέτρεψε τη μεμονωμένη.

Ο Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τους Ρέτσο, Γκαρθία, Παπακανέλλο και Μπότη, ενώ ο Χοακίν Γκόμεθ τους Κόβατς, Ντε Καμπς, Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι και Λυκουρίνο.

Συνολικά Βόλος και Ολυμπιακός έχουν αναμετρηθεί 12 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 9 νίκες, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει… γευτεί το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πειραιώτες, ενώ 3 φορές τα δύο ελληνικά κλαμπ πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.