Άρης: “Βλέπει” Πανσερραϊκό ο Σίστο

Ο Πιονέ Σίστο ανέβασε ρυθμό στη σημερινή (20/8) προπόνηση του Άρη και είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμος για την ερχόμενη αναμέτρηση των "κίτρινων" με τον Πανσερραϊκό

Ο Πιονέ Σίστο μάλλον πλησιάζει η στιγμή να κάνει το ντεμπούτο του επισήμως με τον Άρη. Ο Δανός διεθνής μεσοεπιθετικός έχει κάνει συμμετοχές στα φιλικά των “κίτρινων”, όμως, δεν ήταν παρών στον πρώτο επίσημο αγώνα, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (17/8), λόγω τραυματισμού. Όπως δείχνουν τα πράγματα, όμως, ο βιρτουόζος εξτρέμ “βλέπει” την ερχόμενη αναμέτρηση, που είναι κόντρα στον Πανσερραϊκό (24/8), στις Σέρρες.

Στη σημερινή (20/8) προπόνηση της ομάδας, ο Σίστο ανέβασε ρυθμό και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, εκτελώντας μέρος αυτού. Ως εκ τούτου, αναμένεται να είναι έτοιμος στο τέλος της εβδομάδας, όταν ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς. Αν συμβεί αυτό, θα λύσει ακόμη περισσότερο τα χέρια του προπονητή των “κίτρινων” σε ό,τι αφορά στις επιλογές του στις πτέρυγες.

Ο Μάντζιος, πάντως, μετρά σίγουρα μία επιστροφή εν όψει της σαββατιάτικης συνάντησης. Ο λόγος για τον Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του από τον τελικό του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο, έχει ξεπεράσει και τον τραυματισμό που τον απασχόλησε για πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Ολλανδία, και πλέον είναι έτοιμος να μπει και πάλι στη δράση.

Η σημερινή προπόνηση έγινε το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, παιχνίδια κατοχής μπάλας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τακτική. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.