Τι δηλώνει ο τερματοφύλακας της Λανς, για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», παίζουν το ευρωπαϊκό τους μέλλον στα παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα και ο Μπρις Σαμπά, μίλησε για τις διπλές αναμετρήσεις στο site lensois.com.

Αναλυτικά:

Για το πώς προσεγγίζει τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό: «Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε από αυτόν τον γύρο. Ξέρουμε ότι θα είναι περίπλοκο απέναντι σε έναν επιθετικό και έμπειρο αντίπαλο. Ο νεότερος στην ενδεκάδα τους είναι 24 ή 25 ετών… Ξέρουμε ότι αυτές θα είναι 2 μεγάλες μάχες. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το πρώτο ματς εντός έδρας. Θα ενώσουμε όλα τα υλικά μαζί για να έχουμε ένα καλό ματς

Για το πώς προετοιμάζονται: «Είδαμε μερικά βίντεο, αλλά νομίζω ότι θα πούμε λεπτομέρειες αύριο (σ.σ. σήμερα). Από ότι είδαμε κόντρα στον Άγιαξ, είναι μια εντυπωσιακή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην κατοχή και στα τελειώματα των φάσεων. Οι αγώνες υψηλού επιπέδου παίζονται εκεί».

Για το αν θα παίξει ρόλο η περσινή ευρωπαϊκή εμπειρία της Λανς: «Πιστεύω ότι προσεγγίσαμε καλά τα ευρωπαϊκά μας ματς, ακόμα και με τη Φράιμπουργκ. Το σενάριο ήταν σκληρό, αλλά ήμασταν στη φάση της μάθησης. Ανακαλύψαμε το Champions League, μετά το Europa League και τώρα το Conference League. Αυτό είναι καλό, σε ένα χρόνο ανακαλύπτουμε λίγο από όλα! Αυτοί οι αγώνες σίγουρα θα μας βοηθήσουν, αυτό είναι σίγουρο. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί γιατί μάθαμε ότι αυτό είναι που προέχει σε αυτούς τους αγώνες υψηλού επιπέδου».

Για τα πέναλτι στο Άγιαξ – Παναθηναϊκός: «Το παρακολούθησα. Για τους θεατές, ήταν ωραίο να το παρακολουθούν, αλλά ελπίζω να μην φτάσει σε αυτό με εμάς γιατί δεν θα είναι καλό για τα νεύρα μας. Όμως ήταν ένας υπέροχος αγώνας για να τον παρακολουθείς».