Σενάριο επιστροφής του Φούντα στην Αυστρία

Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο επιστροφή του Ταξιάρχη Φούντα στο αυστριακό πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όμως φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της τουρκικής ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν συμπεριλήφθη στην ευρωπαϊκή λίστα για την αναμετρήσεις των προκριματικών του Europa League με αντίπαλο τη Ραπίντ Βιέννης, ενώ το ίδιο συνέβη και στα ματς με τη Σεντ Γκάλεν για το Conference League.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η φημολογία για το μέλλον του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «laola1.at», η αυστριακή Βόλφσμπεργκερ εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στη Αυστρία με Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ Βιέννης.

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει αναφορά στο κασέ του 28χρονου επιθετικού, τονίζοντας πως δεν ταιριάζει στο μπάτζετ της αυστριακής ομάδας, ωστόσο τονίζεται πως το γεγονός ότι o προπονητής της Βόλφσμπεργκερ, Ντίντι Κουχμπάουερ γνωρίζει καλά τον Φούντα από τη συνεργασία τους στη Ραπίντ Βιέννης ίσως παίξει ρόλο.

Τέλος, επισημαίνεται πως για να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Φούντα, η Βόλφσμπεργκερ θα πρέπει να πουλήσει τουλάχιστον έναν από τους Σκοτ Κένεντι και Φλόριαν Ράιντερ για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από Τιρόλ και Σαντχάουσεν αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.