ΠΑΟΚ: Κόντρα στον Παναιτωλικό για το απόλυτο

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (20:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το νικηφόρο ξεκίνημα, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όπου πάντως δεν παρουσίασε καλή εικόνα, θέλει να κάνει το 2/2 και να αποφύγει ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μπράντον Τόμας, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο Κουλιεράκης που ετοιμάζεται πλέον για το ταξίδι προς τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ, ο Βιεϊρίνια, ο νεοαποκτηθείς Τζόναθαν Γκόμεζ και ο Τσιγγάρας που οδεύει προς Ατρόμητο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε 1-0 από τη Λαμία στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θέλει να αφήσει πίσω το παιχνίδι της πρεμιέρας και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Τούμπα, διεκδικώντας τις πιθανότητες να φύγει με βαθμό ή βαθμούς.

Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο, Σιέλη, στους τραυματίες, Πάλμα, Αγαπάκη, Στάγιτς και στους ανέτοιμους Ρόα, Μπακάκη, όμως θα έχει στη διάθεση του τον Μλάντεν, ο οποίος είχε χάσει την πρεμιέρα λόγω τιμωρίας, όπως επίσης και τον Πορτογάλο μέσο, Μιγκέλ Λουίς, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.