Αστέρας AKTOR – Βόλος 0-1: Με Κόζτα πέρασε από την Τρίπολη (videos)

Το γκολ του Ούγγρου, Μαρκ Κόζτα στο 12' αποδείχτηκε αρκετό για να πάρει τη νίκη ο Βόλος στην Τρίπολη

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα πήρε ο Βόλος που πέρασε από την Τρίπολη. Νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Aktor που προερχόταν από τη νίκη στην πρεμιέρα, στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό. Ο Βόλος είχε χάσει στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό και τώρα, τη 2η αγωνιστική πήρε το πρώτο του τρίποντο. Το γκολ που πέτυχε ο Ούγγρος επιθετικός, Μαρκ Κόζτα στο 12′ αποδείχτηκε αρκετό για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Τα σχέδια 

Ο Ράσταβατς διάλεξε το 4-2-3-1 για την ομάδα του. Στην εστία ήταν ο Παπαδόπουλος, η τετράδα της άμυνας ήταν με Γκαρσία, Καστάνιο, Αλάγκμπε και Αλβαρες. Δύο αμυντικοί μέσοι ο Γιαμπλόνσκι με τον Μουνιόθ, σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Μπαρτόλο, δεξιά ο Κρεσπί και αριστερά ο Καλτσάς. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ανταμ. 

Ο Γκόμες για τον Βόλο διάλεξε το 3-4-3. Στην εστία ήταν ο Σιαμπάνης, τριάδα στην άμυνα ο Κορέα, ο Καλογερόπουλος και ο Μίλετιτς. Μύγας από τα δεξιά και Φεράρι από τα αριστερά οι πλάγιοι φουλ μπακ. Γκλάβτσιτς και Κόμπα, οι κεντρικοί χαφ, με Αλτμαν, Κόζτα και Ασεχνούν στην επίθεση.

Στην πρώτη φάση 0-1 ο Κόζτα 

Στο 12’ ο Βόλος άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση που έγινε στο παιχνίδι, είτε από τη μία, είτε από την άλλη ομάδα. Η κάθετη πάσα του Γκλάβτσιτς, έβγαλε τετ-α-τετ τον Μαρκ Κόζτα, ο Ούγγρος επιθετικός πλάσαρε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι γενικώς ήταν φτωχό σε φάσεις, ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και με ποσοστά γύρω στο 60%-40% αλλά δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος ενώ ο Βόλος ήθελε να παίξει με αντεπιθέσεις, δεν είχε πάντα ευστοχία στις πάσες, ανασταλτικά πάντως κατάφερνε να κρατάει μακριά τους κινδύνους.

Δοκάρι για τον Αστέρα 

Στο 32’ ήρθε η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους, σουτ με καλές προϋποθέσεις από το ύψος της περιοχής από τον Κρεσπί έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 39’ ο Αστέρας είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Γιαμπλόνσκι πιάνει σουτ από μακρινή απόσταση, ο Σιαμπάνης βρίσκει την μπάλα που μετά πάει στο δοκάρι.

Στο τέλος του πρώτου μέρους που είχε ελάχιστες φάσεις, στα στατιστικά, ο Αστέρας Aktor είχε υπέρ του ποσοστό κατοχής μπάλας με 61%-39%, και τις τελικές 6(1)-3(1).

Αλλαγές από τον Ράσταβατς

Το δεύτερο μέρος άρχισε με αλλαγή από τον Ράσταβατς για τους γηπεδούχους. Ο Ντελί μπήκε στη θέση του Αλάγκμπε στο κέντρο της άμυνας. Το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα, με λίγες φάσεις όπως και στο πρώτο μέρος. Πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος είναι για τον Βόλο, στο 55’ ο Αλτμαν έκανε το σουτ, έδιωξε ο Παπαδόπουλος. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Σέρβος τεχνικός των γηπεδούχων έκανε άλλες δύο αλλαγές. Ο Παλάσιος παίρνει τη θέση του Μπαρτόλο για τον Αστέρα και ο Ρέτζιτς στη θέση του Γιαμπλόνσκι.

Με 7(0) στην εστία 

Ο Γκόμες για τον Βόλο έκανε τις δικές αλλαγές στο 66’. Ο Κόντε πήρε τη θέση του Κόζτα και ο Μεντιέτα τη θέση του Ασεχνούν. Ως το 70′, στα 25΄του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν 7 τελικές, καμία προς την εστία, ο Βόλος στο ίδιο διάστημα, είχε μία τελική, το σουτ του Ατλμαν στο 55’. 

Με δύο επιθετικούς ο Αστέρας Aktor

Από το 77’ ο Ράσταβατς έπαιξε με δύο επιθετικούς με την είσοδο του Μάντζη που έπαιξε μαζί με τον Άνταμ. Στο 78’ ευκαιρία για τον Αστέρα Aktor. Σέντρα του Αλβαρες, ο Ανταμ, μπήκε στη φάση, ο Μάντζης βρήκε και αυτός την μπάλα, ο Σιαμπάνης έδιωξε σε κόρνερ. Ο Βόλος από το 82’ και μετά, φρόντισε για την άμυνά του. Ο Ασλανίδης και ο Δόσης μπήκαν αντί του Αλτμαν και του Γκλάβτσιτς. Το σκορ δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία να βρούνε γκολ ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μίλετιτς έβγαζε διαδοχικές άμυνες σε προσπάθειες των γηπεδούχων να βρούνε γκολ.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (77′ Μάντζης), Αλάγκμπε (46’ Ντελί), Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι (59′ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Κρεσπί (77′ Φαράι), Μπαρτόλο (59′ Παλάσιος), Άνταμ.

Βόλος (Χοακίν Γκόμες): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Μίλετιτς, Φεράρι, Καλογερόπουλος, Κόμπα (73′ Ντε Καμπς), Άλτμαν (82′ Ασλανίδης), Γκλάβτσιτς (82′ Δόσης), Κόζτα (66′ Κόντε), Ασεχνούν (67′ Μεντιέτα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.