Συλαϊδόπουλος: “Ευγνωμοσύνη στον Ολυμπιακό, το ταξίδι συνεχίζεται” (pic)

Το μήνυμα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για το "ταξίδι" του με τους μικρούς του Ολυμπιακού!

O Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μια μέρα μετά τον συγκλονιστικό τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού και τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά της Βραζιλίας αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα 2-1 με ανατροπή απ΄τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο 45χρονος τεχνικός ανέφερε:

“Μετά από μια δεκαετία ανάπτυξης και εξέλιξης ως προπονητής και άτομο στο ποδόσφαιρο νέων, είμαι έτοιμος να μεταβώ στο ανώτερο επίπεδο ως βοηθός προπονητή για την πρώτη ομάδα. Ο χθεσινός συναρπαστικός τελικός στο Μαρακανά απέναντι στη Φλαμένγκο σημάδεψε τον τελευταίο μου αγώνα με αυτή την απίστευτη ομάδα παικτών και τα υποστηρικτικά άτομα που περιβάλλουν την ομάδα. Ήταν τιμή μου να ηγούμαι αυτής της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια. Αν και είμαι περήφανος για τους τίτλους στη Super League και το Uefa Youth League, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει για μένα είναι ο αντίκτυπος που είχα βοηθώντας όλους όσους εμπλέκονται στην ομάδα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Είμαι ευγνώμων προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Ακαδημία!
για την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτών των ιστορικών στιγμών. Κάθε ταξίδι έχει έναν προορισμό, κάθε προορισμός έχει μια προέλευση. Το ταξίδι συνεχίζεται…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.