Οζντόεφ: “Μεγάλα παιχνίδια στην Τούμπα και εκτός έδρας”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ: Ισίδωρος Πρίντεζης, Κωστής Μπότσαρης
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ένας από τους σκόρερ του ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0 στο Δουβλίνο μίλησε στη NOVA και στον Κωστή Μπότσαρη για τη συνέχεια στο Europa League

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ήταν μαζί με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, οι σκόρερ του ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρώσος χαφ μίλησε στη NOVA και στον Κωστή Μπότσαρη. 

Στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: “Είμαι χαρούμενος για την νίκη είμαστε στη League Phase του Europa league, είναι ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την προηγούμενη σεζόν που ήμασταν στο Conference League. Σίγουρα θέλαμε να συνεχίσουμε στο Champions League και είμαστε στεναχωρημένοι και για την ομάδα και για τον πρόεδρο και για τον κόσμο που δεν είμαστε εκεί. Είναι ένα εξαιρετικό τουρνουά το Europa League, υπάρχουν ομάδες που αγωνίζονταν στο Champions League και νομίζω ότι είναι τυχεροί και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γιατί θα δούνε μεγάλα παιχνίδια και στην Τούμπα και εκτός έδρας”.

Πρόσθεσε: “Είμαστε σε καλή κατάσταση ως ομάδα, κερδίσαμε το παιχνίδι αυτό έχει σημασία. Για μένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν σκοράρω, αν δίνω ασίστ, εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, δεν με απασχολούν τα προσωπικά νούμερα. Κερδίσαμε και τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στον Ατρόμητο και δεν περιμένουμε κάτι άλλο πέρα από αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.