Παναθηναϊκός: Θέλει να αποφύγει τις εκπλήξεις

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη φυσική του έδρα την Καλλιθέα, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League (22:00).

Οι νεοφώτιστοι χρησιμοποιούν το γήπεδο της Λεωφόρου ως έδρα τους για το φετινό πρωτάθλημα και το «τριφύλλι» θα παίξει ουσιαστικά εντός έδρας τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς στο Europa Conference League και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να μη βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Γερεμέγεφ, Ίνγκασον και Μαξίμοβιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με τον Λοντίγκιν στην εστία και τους Σένκεφελντ και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας. Οι Βαγιαννίδης και Μαξ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ζέκα και Τσέριν στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μαντσίνι, Τζούρισιτς και Πελίστρι θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.