Η Κρίσταλ Πάλας έκοψε τη φόρα της Τσέλσι και πήρε τον πρώτο φετινό της βαθμό μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Τα γκολ οι Τζάκσον και Έζε.

Ο Νίκολας Τζάκσον σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και άνοιξε το σκορ για να διαμορφώσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (1-0, 25ο λεπτό). Νωρίτερα ο καυτός με χατ τρικ την περασμένη αγωνιστική, Νόνι Μαντουέκε, είχε δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάλας ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε με το πρώτο φετινό γκολ του Έζε (1-1, 53ο λεπτό).

Η Πάλας που δεν είχε βαθμό, κατόρθωσε να πάρει την πρώτη της ισοπαλία και τον πρώτο της βαθμό στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά από 7 χρόνια. Η Τσέλσι μετρούσε 13 σερί νίκες απέναντι στη Πάλας. Στο γήπεδο βρέθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, Τζάιντον Σάντσο που παρακολούθησε το ματς από τα επίσημα.

Η Τσέλσι πήγε στους 4 βαθμούς, ενώ η Πάλας ξεκόλλησε από το βυθό ύστερα από δύο ήττες.

Τσέλσι (Έντσο Μρέσκα): Σάντσεθ – Γκουστό (74′ Μούντρικ), Φοφανά, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια – Φερνάντες, Καϊσέδο – Πάλμερ, Μαντουέκε (86′ Ενκούνκου), Νέτο (58′ Φέλιξ) – Τζάκσον

Κρίσταλ Πάλας (Όλιβερ Γκλάζνερ): Χέντερσον – Μουνιός, Κλάιν, Γκεϊ, Ρίτσαρντς, Μίτσελ – Χιουζ (50′ Ντουκουρέ), Γουόρτον – Έζε, Κάμαντα (88′ Σλοπ) – Ματέτα (69′ Σαρ)