Η Σερβία, στο ντεμπούτο της στην League A του Nations League, κράτησε στο μηδέν την Ισπανία και σταμάτησε το νικηφόρο σερί της στα 13 επίσημα ματς!

Οι Σέρβοι, είχαν για ήρωα τον τερματοφύλακα Ράικοβιτς, που ήταν εκεί όταν χρειάστηκε και έτσι κράτησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μηδέν, στο ματς του 4ου Ομίλου στο Βελιγράδι.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία, μέσα σε ένα δίλεπτο.

Στο 33′, ο Αγιόθε Πέρεθ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ράικοβιτς κατάφερε να αποκρούσει.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζίβκοβιτς, με μαγική κάθετη μπαλιά, έβγαλε τετ-α-τετ τον Γιόβιτς με τον Ράγια, όμως ο Σέρβος φορ αστόχησε.

Στο β’, η Ισπανία υπερείχε και μπορούσε να φτάσει στο γκολ στο 71ο λεπτό, σε τριπλή ευκαιρία, που ξεκίνησε με απ’ ευθείας φάουλ του Γκριμάλντο που έβγαλε ο Ράικοβιτς και τελείωσε με δύο εκτελέσεις του Γιαμάλ, εκ των οποίων η μία κόντραρε και η άλλη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 75′, ο Γιαμάλ έφτασε για άλλη μία φορά κοντά στο γκολ, όμως ο Ράικοβιτς, έσωσε ξανά την εστία του εκπληκτικά, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Σερβία (Στόικοβιτς): Ράικοβιτς – Εράκοβιτς (46′ Σίμιτς), Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς – Νεντέλικοβιτς, Ίλιτς (85′ Σ. Μίτροβιτς), Λούκιτς, Μπιρμάντσεβιτς – Σάμαρτζιτς (74′ Γκρούγιτς), Ζίβκοβιτς (62′ Mπέλιτς) – Γιόβιτς (74′ Ράτκοφ).
Ισπανία (Ντε Λα Φουέντε): Ράγια – Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια (56′ Γκριμάλντο) – Θουμπιμέντι, Ρουίθ (76′ Πέδρι)- Γιαμαλ, Όλμο (82′ Χοσέλου), Ουίλιαμς (82′ Tόρες) – Πέρεθ (56′ Ογιαρθάμπαλ).