Αλ Κελαϊφί: «Περήφανος για τη μεταμόρφωση της ομάδας»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δήλωσε πως είναι περήφανος για τη μεταμόρφωση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας φάνηκε ικανοποιημένος με το πώς εξελίσσεται η προσπάθεια να στηριχθούν οι Παριζιάνοι σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ο Αλ Κελαϊφί στήριξε δημόσια τον Λουίς Ενρίκε, αλλά και τον Λουίς Κάμπος, για τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

Αρχικά, ο Αλ Κελαϊφί δήλωσε: «Από πέρυσι, είμαι πολύ περήφανος για τη φανταστική μεταμόρφωσή μας στην Παρί Σεν Ζερμέν, που βασίζεται στη νεολαία, το ταλέντο και, πάνω απ’ όλα, την ομάδα στο σύνολό της. Αυτή είναι η βάση για την επόμενη φάση της ανάπτυξής μας, χωρίς να ξεχνάμε τις προσπάθειες εκτός γηπέδου με το νέο προπονητικό κέντρο στο Poissy και την άφιξη ενός μεγάλου Αμερικανού επενδυτή στον σύλλογό μας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Λουίς Ενρίκε και ο αθλητικός μας σύμβουλος Λουίς Κάμπος έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Μου είπαν ότι υπήρχε ένα απίστευτα θετικό πνεύμα μέσα στην ομάδα στην προπόνηση, όπως ποτέ άλλοτε, με ενθουσιασμό και φιλοδοξία να πετύχουμε όλοι μαζί».

Τέλος, ο Αλ Κελαϊφί μίλησε για το φετινό Champions League: «Έχουμε μια δύσκολη κλήρωση στο Champions League, αλλά αγαπάμε τα μεγάλα παιχνίδια και θα είναι ένα απίστευτο θέαμα για τους οπαδούς μας. Το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, είναι η ομάδα μας, είναι το αστέρι μας. Και αυτό λάμπει έντονα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.