ΑΕΚ: Το Plan B για επιθετικό!

Την περίπτωση του Φραντζι Πιερό από τη Μακάμπι Χάιφα εξετάζει η ΑΕΚ, εφόσον «ναυαγήσει» η υπόθεση του Φαφανά.

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Νταβιντ Ντατρό Φοφανά της Τσέλσι. Η Ένωση περιμένει την κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης είτε θετικά είτε αρνητικά.

Εφόσον η περίπτωση του 21χρονου Ιβοριανού φορ «ναυαγήσει», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εναλλακτικές. Με βάση δημοσίευμα του ισραηλινού One, ο Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ. Μάλιστα η προσφορά της ελληνικής ομάδας ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Η περίπτωση του Πιερό αποτελεί μια εκ των δύο εναλλακτικών που εξετάζει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Το ρεπορτάζ από το Ισραήλ αναφέρει ότι ο παίκτης της Μακάμπι Χάιφα έχει ενημερώσει τόσο τον ατζέντη του, όσο και τη διοίκηση του συλλόγου ότι επιθυμεί ένα καλύτερο συμβόλαιο, αλλά και ότι φοβάται να επιστρέψει στη χώρα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται και συνάντηση των εκπροσώπων του Πιέρο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του διεθνή με την Αϊτή στη Μακάμπι Χάιφα έχει διάρκεια μέχρι το 2025, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για επιπλέον έναν χρόνο. Τη φετινή σεζόν ο Πιερό μετρά τέσσερις συμμετοχές, τρία γκολ και σύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.