Λίβερπουλ: Τάσεις παραμονής από τον Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο παραμονής στο ρόστερ της Λίβερπουλ και τα επόμενα χρόνια.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δήλωσε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα και πλέον «πέταξε το μπαλάκι» στη διοίκηση, περιμένοντας κάποια πρόταση. Ο Φαν Ντάικ μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Φαν Ντάικ δήλωσε αρχικά: «Τόσο στη Λίβερπουλ όσο και στην Εθνική Ολλανδίας εξακολουθώ να είμαι ο ίδιος παίκτης, ο μεγάλος ηγέτης! Και σίγουρα θέλω να παραμείνω έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια. Είμαι άνθρωπος, έχω κι εγώ συναισθήματα. Αρχίζεις να σκέφτεσαι διάφορα πράγματα. Ειδικά αμέσως μετά από ένα παιχνίδι όπως ο αποκλεισμός στο τελευταίο λεπτό. Καταλαβαίνω επίσης ότι βγήκε ασαφές το πώς στάθηκα σε όλο αυτό, γιατί μετά τον αγώνα ήμουν τόσο απογοητευμένος και γεμάτος συναισθήματα. Ίσως βγήκε σαν να ήταν ο τελευταίος μου διεθνής αγώνας. Είχα αμφιβολίες εκείνο το βράδυ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι πολύ καλό που πήγα διακοπές την επόμενη μέρα, μπόρεσα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Μπόρεσα να το μοιραστώ και μετά πολύ γρήγορα τα πράγματα ηρέμησαν. Είμαι πολύ σημαντικός, εντός και εκτός γηπέδου. Δεν μου αρέσει να το λέω αυτό για τον εαυτό μου, αλλά είμαι. Η ευθύνη στον σύλλογο και στην εθνική ομάδα εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά μεγάλη και θα ήθελα να συνεχιστεί αυτό, το συμβόλαιό μου λήγει το επόμενο καλοκαίρι αλλά θα ήθελα πολύ να συνεχίσω στη Λίβερπουλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.