ΑΕΚ: Περήφανος στη Σουηδία ο Ελίασον

Ο Νίκλας Ελίασον δήλωσε πως είναι περήφανος που αγωνίζεται στην εθνική Σουηδίας.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-0 επί της Εσθονία και την εμφάνισή του, στο ματς στο οποίο ξεκίνησε στο βασικό σχήμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία της Ένωσης.

Ο Ελίασον δήλωσε αρχικά: «Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες και σε όλα ματς πρέπει να δείχνουμε διαφορετικά πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να συνεισφέρω στη θετική ενέργεια εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οπότε αυτά δεν είναι περίεργα πράγματα. Πάντα θες να παίξεις βεβαίως, αλλά έχουμε απίστευτα ταλαντούχους παίκτες».

Σχετικά με το αν απογοητεύτηκε που έμεινε στον πάγκο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν δήλωσε: «Όχι, αλλά είμαι και σχετικά καινούργιος στην ομάδα. Οπότε είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και όταν παίζω σε αγώνα».

Επίσης, μίλησε για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό: «Ήταν καλό. Ήταν κακό το αποτέλεσμα στα ευρωπαϊκά προκριματικά με τη Νόα, αλλά ήταν ένα ειδικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα από την Αρμενία, όπου ο τερματοφύλακάς της σκόραρε. Αποκλειστήκαμε. Αλλά στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά».

Στη συνέχεια μίλησε για τους Σουηδούς του ελληνικού πρωταθλήματος: «Έπεσα πάνω στον Φραντς Μπρόνσον, που παίζει στον Ατρόμητο, στην παραλία. Δείχνει να περνά καλά. Πέρυσι ήταν εδώ ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ και ζούσαμε κοντά. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι επίσης εδώ. Είμαστε λίγοι».

Τέλος, ο Ελίασον δήλωσε για το αν μπορεί να πάει με καφέ παίκτη του Παναθηναϊκού: «Ναι, πάμε για καφέ καμιά φορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.