Ράκιτιτς: «Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό – Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ!»

Όμορφα λόγια από τον Ιβάν Ράκιτιτς για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τα παιχνίδια των Πειραιωτών.

Θαυμαστής του Ολυμπιακού λόγω Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στο «El Pelotazo» στο Canal Sur Radio και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή των Πειραιωτών. Παράλληλα ο παίκτης της Χάιντουκ Σπλιτ ισχυρίστηκε ότι παρακολουθεί την πορεία, αλλά και τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ από εμένα. Σαφώς. Ως προπονητής, άνθρωπος και ως μάγος. Έφτασε και μας δημιούργησε μια κατάσταση καθημερινής απόλαυσης. Όταν πήγαινες στους αγώνες ένιωθες τον φόβο των άλλων ομάδων. Το έχει πετύχει με τον τρόπο του και με τον χαρακτήρα του. Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεντιλίμπαρ και γι’ αυτό παρακολουθώ και τον Ολυμπιακό», είπε ο 36χρονος μέσος.

Θυμίζουμε ότι ο Ιβάν Ράκιτιτς αποτελεί ακόμα έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που αποθεώνει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τις ικανότητες του, εξάλλου μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του Europa League. Εκτός από τον πρώην άσο της Σεβίλλης, ο Μαρκ Κουκουρέγια παραδέχθηκε ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω στην καριέρα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.