ΑΕΚ: Γιατί η Τσέλσι έβαλε τόσο ψηλά τη ρήτρα για τον Φοφανά;

Ο Νταβίντ Φοφανά θα ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.

Η μεταγραφή αναμένεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς η ΑΕΚ ψάχνει λύσεις ενόψει της απαιτητικής σεζόν στη Super league και στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο θρόνο της πρωταθλήτριας. .Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων ολοκληρώθηκαν με συμφωνία για δανεισμό του παίκτη, μια κίνηση που είχε κολλήσει τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τελικά κατέληξε θετικά για την Ένωση.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της συμφωνίας είναι η ρήτρα αγοράς που έχει τεθεί από την Τσέλσι, η οποία ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο δημοσιογράφος Νιζάαρ Κινσέλα ανέφερε ότι η ρήτρα αυτή τοποθετήθηκε με κύριο στόχο μελλοντικές προτάσεις από ομάδες των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, οι οποίες θα μπορούσαν να καλύψουν αυτό το ποσό και προσθέτει, πως η ΑΕΚ δύσκολα θα μπορέσει να κάνει χρήση αυτού του όρου στο τέλος της σεζόν, καθώς το οικονομικό μέγεθος της ρήτρας είναι εκτός ορίων της ομάδας.

Ο δανεισμός του Φοφανά μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για την ΑΕΚ να αξιοποιήσει το ταλέντο του νεαρού επιθετικού, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά με την αγορά του. Ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του και να συμβάλει στην προσπάθεια της ΑΕΚ για τίτλους, ενώ η Τσέλσι διατηρεί την προοπτική μιας σημαντικής μελλοντικής πώλησης σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα ή και ακόμα να βρει την επόμενη σεζόν έναν παίκτη που θα είναι έτοιμος να τη βοηθήσει στην Premier League και ενδεχομένως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Θυμίζουμε πως οι «Μπλε» υπέγραψαν αρχικά τον Φοφανά από τη Μόλντε τον Ιανουάριο του 2023 έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.