Γιαμάλ: «Θέλω να γίνω θρύλος της Μπαρτσελόνα – Δύσκολο να φτάσω στο επίπεδο του Μέσι»

Το όνομα του στην Ιστορία της Μπαρτσελόνα θέλει να γράψει ο Λαμίν Γιαμάλ, ο Ισπανός διεθνής αναφέρθηκε και στη σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι.

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λαμίν Γιαμάλ, ο νεαρός διεθνής ισχυρίστηκε ότι θέλει να γίνει θρύλος της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στη σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι.

«Ελπίζω να μη φύγω ποτέ από την Μπαρτσελόνα και να γίνω θρύλος της ομάδας», είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Καταλανών, ενώ για τις συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι δήλωσε:

«Ακόμη έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Ο Λέο είναι ο κορυφαίος στην Ιστορία και το να με συγκρίνουν μαζί του είναι από μόνο του κολακευτικό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να φτάσω σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια σχολίασε για το πώς διαχειρίζεται τη φήμη που απέκτησε: «Στην Μπαρτσελόνα σε διδάσκουν πολλά πράγματα, ακόμη και αυτό. Επίσης έχω μάθει να είμαι ταπεινός από την οικογένειά μου».

Τέλος ρωτήθηκε για την πιθανή μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς στην Μπαρτσελόνα: «Μακάρι, αλλά δεν ξέρω. Ελπίζω να παίζουμε δίπλα-δίπλα κάθε εβδομάδα και όχι μόνο στην εθνική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.