Απονομή από τον Ζλάταν…

Με δύο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της το φετινό Λιγκ Καπ Αγγλίας, επικρατώντας 3-2 της μαχητικής Σαουθάμπτον στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Με δύο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της το φετινό Λιγκ Καπ Αγγλίας, επικρατώντας 3-2 της μαχητικής Σαουθάμπτον στον τελικό του Γουέμπλεϊ. 

Ο Σουηδός φορ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μουρίνιο, ενώ πέτυχε και το νικητήριο τέρμα τρία λεπτά πριν τα 90’ κι ενώ η Σαουθάμπτον είχε ισοφαρίσει σε 2-2. 

Ήταν το τρόπαιο νούμερο 5 για τη Γιουνάιτεντ στο θεσμό, με το οποίο έπιασε στη δεύτερη θέση της λίστας τις Άστον Βίλα, Τσέλσι (πρώτη η Λίβερπουλ με 8). Μάλιστα, ήταν το πρώτο Λιγκ Καπ μετά το 2010, ενώ από την άλλη οι «Άγιοι» δεν μπόρεσαν για δεύτερη φορά να σηκώσουν το Κύπελλο, μετά τον χαμένο τελικό του 1979.

Ιμπραχίμοβιτς στο 19’ και Λίνγκαρντ στο 38’ έδειξαν πως η Γιουνάιτεντ όδευε για εύκολο απόγευμα, ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει τα πρώιμα προγνωστικά ο Γκαμπιαντίνι. Ο Ιταλός φορ, «χτύπησε» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (2-1) και στο 48’ για το 2-2, με τον τελικό να ξεκινά από την αρχή. 

Η φάση που έκρινε τα πάντα, ήρθε στο 87’, όταν ο Ερέρα έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιμπραχίμοβιτς σηκώθηκε στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.