Τότεναμ – Άρσεναλ 0-1: Aρχάγγελος Γαβριήλ! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Γκάμπριελ...πήδηξε στους ουρανούς και χάρισε τη νίκη στην Άρσεναλ, μέσα στην έδρα της Τότεναμ, με άλλο ένα γκολ με κεφαλιά μετά από στατική φάση!

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ, σκόραρε στο 64′ μετά από κόρνερ του Σάκα και έχρισε τους «κανονιέρηδες», αφεντικά στο Β. Λονδίνο. Η Άρσεναλ, έφτασε τους δέκα πόντους σε 4 αγώνες Premier League και πέρασε δεύτερη πίσω από τη Σίτι, οι «σπερς» έχασαν δεύτερο σερί ματς και έμειναν στους τέσσερις.

Πολύ γρήγορος ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με αρκετές δυνατές μονομαχίες (6 κίτρινες κάρτες) και ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η Άρσεναλ, απείλησε στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Χάβερτς που πέρασε εκτός, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μαρτινέλι είχε ένα καλό σουτ που έβγαλε ο Βικάριο.

Η Τότεναμ, έφτασε κοντά στο 29′ με κεφαλιά του Σολάνκι, που πέρασε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Τζόνσον από πλάγια θέση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο β’ , η Τότεναμ ξεκίνησε με μία κεφαλιά του Φαν Ντε Φεν στο 49′ που μπλόκαρε ο Ράγια, με τις δύο ομάδες όμως να παίζουν πιο προσεκτικά.

Για την Άρσεναλ, τη λύση όμως έδωσε για άλλη μία φορά μία στατική φάση. Η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σε αυτές τις καταστάσεις, κέρδισε ένα κόρνερ στο 64′, ο Σάκα το εκτέλεσε και ο Γκάμπριελ, πήδηξε αφύλακτος ψηλά, για να γράψει το 0-1 με κεφαλιά.

Η Τότεναμ, πίεσε για την ισοφάριση και έχασε σημαντική ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ του Κουλουσέφσκι που πέρασε άουτ, αλλά η Άρσεναλ κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο μέχρι το τέλος.

Τότεναμ (Ποστέκογλου): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ουντόγκι – Κουλουσέφσκι, Μπεντανκούρ (68′ Σαρ), Μάντισον (80′ Βέρνερ) – Τζόνσον (86′ Οντομπέρ), Σολάνκι, Σον.
Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίμπερ – Πάρτεϊ, Ζορζίνιο, Τροσάρ (80′ Ζεσούς) – Σάκα (86′ Ενουανέρι), Χάβερτς, Μαρτινέλι (80′ Στέρλινγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.