Γουλβς-Νιουκάστλ 1-2: Με ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε


H Νιουκάστλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, απέναντι σε μία ομάδα που μπήκε φοβικά στο γήπεδο. Είχε στο 7ο λεπτό ευκαιρία, με τον Μέρφι να μην μπορεί να νικήσει τον Τζόνστοουν που έδιωξε σε κόρνερ και δοκάρι λίγο αργότερα στο 23ο λεπτό, μετά την πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Γκόρντον που σούταρε στο αριστερό δοκάρι του 31χρονου τερματοφύλακα.

Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση στο 36ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Στραντ-Λάρσεν έβγαλε χαμηλα τη σέντρα, ο Γκόμες, άφησε τη μπάλα να περάσει καάτω από τα πόδια του για να βγάλει σε θέση βολής τον Λεμινά που απλώς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη η Γουλβς είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Στραντ-Λάρσεν στο 53΄(δοκάρι) και στο 61΄, αλλά η Νιουκάστλ κατάφερε να σκοράρει δις μέσα σε πέντε λεπτά στο 75΄και στο 80΄με τους Σαρ κια Χάρβεϊ Μπαρνς και να πα΄ρει την 3η νίκη σε τέσσερα παιχνίδια (έχει και μία ισοπαλία). Από την άλλη πλευρά η Γουλβς παρέμεινε χωρίς νίκη, με μόλις έναν βαθμό και έχοντας ηττηθεί στα 6 από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.