Παπαδόπουλος: «Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ» (video)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού μετά το ισόπαλο ματς (2-2) με τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσπάθεια που υπέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας πως μπορούσαν να πάρουν τη νίκη παρά το γεγονός ότι είχαν μία αποβολή με το χέρι του Μορέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου: «Στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια και μια καλή εικόνα. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλή οργάνωση, αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή την προσπάθεια. Προφανώς και θέλουμε βελτίωση, ειδικά για το πως μπαίνουμε στα παιχνίδια, αλλά όσον αφορά το σημερινό, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, παρότι είχαμε παίκτη λιγότερο στο γήπεδο, ειδικά στην τελευταία φάση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.