Εκνευρισμένος ο Ρόδρι: «Είμαστε τα κύρια πρόσωπα του αθλήματος ή της επιχείρησης»

Videos που αξίζει να δείτε

Πολλά και έντονα τα παράπονα του Ρόδρι για τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι είναι θετικός στο ενδεχόμενο μίας απεργίας των ποδοσφαιριστών.

Έντονες διαμαρτυρίες από τον Ρόδρι για την αύξηση των αγώνων, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι διαμαρτυρήθηκε για την επιβάρυνση των παικτών.

«Οποιον παίκτη και να ρωτήσετε, θα σας το πει. Είναι μία γενική άποψη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, δεν είναι απλά η γνώμη του Ρόδρι», είπε ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι και πρόσθεσε:

«Αν αυτό συνεχιστεί, σε κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν άλλες επιλογές. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που μας ανησυχεί, γιατί εμείς είμαστε εκείνοι που υποφέρουν».

Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο εφόσον αγωνίζονται 40-50 αγώνων. «Μετά πέφτεις, γιατί δεν είναι δυνατόν να διατηρήσεις το ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πρέπει να διαφυλάξουμε τους εαυτούς μας, είμαστε τα κύρια πρόσωπα αυτού του αθλήματος, ή αυτής της επιχείρησης, μικρή σημασία έχει πώς θα το ονομάσετε. Αν ο κόσμος θέλει να βλέπει καλύτερο ποδόσφαιρο, πρέπει να έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραζόμαστε. Οσο αυξάνει ο αριθμός των αγώνων, τόσο πέφτει το επίπεδο και η ποιότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.