Μίλαν-Λίβερπουλ 1-3 : Έκανε του “κεφαλιού” της (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Λίβερπουλ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και με τον Τσιμίκα βασικό, νίκησε 3-1 την Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Οι Ιταλοί μπήκαν στο γήπεδο με γκολ από τ’ αποδυτήρια, καθώς ο Πούλισικ μόλις στο 3ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας των Άγγλων και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Σλοτ συνήλθε από το σοκ του γρήγορου γκολ και προϊόντος του χρόνου κέρδιζε μέτρα και απειλούσε τον Μενιάν.

Στο 17′ ο Σαλάχ ακούμπησε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι με το 1-1 να έρχεται με την κεφαλιά του Κονατέ μέσα από τη μικρή περιοχή στο 23′, μετά την άστοχη έξοδο του Γάλλου γκολκίπερ. Από την ισοφάριση κι έπειτα η ομάδα του Σλοτ κυριάρχησε. Ο Χάκπο και ο Σαλάχ ανάγκασαν τον Μενιάν σε καίριες επεμβάσεις μέχρι το 30′, για να έρθει ακόμα ένα δοκάρι για τον Αιγύπτιο με τη συμπλήρωση μισής ώρας.

Στο 40′ ο Μενιάν έδιωξε σε κόρνερ ακόμη ένα σουτ του Σαλάχ και από το κόρνερ του Τσιμίκα ο Φαν Ντάικ σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους για να γράψει και πάλι με το κεφάλι το 1-2 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι. Ο Τσιμίκας έχασε την ευκαιρία με το αριστερό και δευτερόλεπτα αργότερα, στο 67′ ο Χάκπο έφυγε στην κόντρα και γύρισε για τον Σομποσλάι που πλάσαρε για το 1-3. Με την είσοδο του Έιμπραχαμ η Μίλαν έγινε πιο επιθετική αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Στο 85′ ο Ερνάντες σούταρε άουτ, ενώ έξω έφυγε και η κεφαλιά του Γκάμπια 1 λεπτό πριν το τέλος. Στο 7ο των καθυστερήσεων ο Λεάο ζάλισε 2 αμυντικούς της Λίβερπουλ, αλλά το σουτ του Πορτογάλου βρήκε το κάθετο δοκάρι.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν(51′ Tοριάνι), Καλάμπρια(70′ Έμερσον), Τομόρι(84′ Οκαφόρ), Πάβλοβιτς, Ερνάντες, Λόφτους-Τσικ(70′ Έιμπραχαμ), Φοφανά, Ρέιντερς, Πούλισικ, Λεάο, Μοράτα(84′ Γκάμπια)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ(79′ Γκόμες), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποζλάι, ΜακΆλιστερ(90+2 Εντό), Χράφενμπερχ, Σαλάχ(90+2 Κιέζα), Ζότα(67′ Λουίς Ντίας), Χάκπο(67′ Νούνιες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.