Τα εισιτήρια του Βόλος-ΠΑΟΚ και η θέση των φιλοξενούμενων

Η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Βόλος, στην οποία υπάρχει ενημέρωση και προς τους φίλους του «δικέφαλου του Βορρά», οι οποίοι επίσης θα μπορούν να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ (Σάββατο 21/9/24, 17.00) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
VIP: 50 ευρώ

Δυτική εξέδρα (σκέπαστρο): 30 ευρώ

Βόρειο πέταλο (Θύρες 31, 33, 34, 36, 37, 39, 40, 42): 20 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στη Δυτική εξέδρα (σκέπαστρο) από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) καθημερινά και έως την Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Επιπλέον, το Σάββατο από τις 3.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα θα λειτουργεί εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου καθώς και για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στο Βόρειο πέταλο (Θύρες 31, 33, 34, 36, 37, 39, 40, 42) μέσω της MORE.COM πατώντας ΕΔΩ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από την 1η και 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για το Βόρειο πέταλο θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

*Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται δωρεάν

*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστέρησης εισόδου στις εξέδρες, καλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως προσέλθουν εγκαίρως στην εγκατάσταση του Πανθεσαλικού σταδίου.

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για την ενεργοποίηση των εισιτηρίων και την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο βάση του νέου Νόμου, απαιτείται η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους (αγώνα ή διαρκείας) μέσω του gov.gr wallet

Για την ενεργοποίηση των εισιτηρίων μέσω του gov.gr wallet ακολουθήστε τη διαδικασία όπως περιγράφεται ΕΔΩ

Επιπλέον όσοι φίλοι της ομάδας έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τη θέση του από τα γραφεία της ΠΑΕ, πριν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του εισιτηρίου από το gov.gr wallet

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24210 27671».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.