ΑΠΟΘΕΩΣΗ! Στην Ελλάδα ο Μαρσιάλ για την ΑΕΚ (videos)

Videos που αξίζει να δείτε

«Πάτησε» ελληνικό έδαφος ο Άντονι Μαρσιάλ για να υπογράψει στην ΑΕΚ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε ο Άντονι Μαρσιάλ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποτελεί την τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή της Ένωσης.

Το νέο απόκτημα της αθηναϊκής ομάδας αποθεώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους, οι οποίοι κατέκλυσαν το αεροδρόμιο και… έκαναν τη νύχτα μέρα. Ο Μαρσιάλ θα ξεκουραστεί και την Πέμπτη (18/09) θα περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από την ομάδα.

Ο πρώην άσος της Μάντσετσερ Γιούναιτεντ επέλεξε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και απέρριψε προτάσεις επιπέδου Premier League. Παράλληλα με βάση βίντεο του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στα social media ο Μαρσιάλ είπε «όχι» σε Κόμο και Φλαμένγκο.

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΑΕΚ στον Γάλλο στράικερ είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία της. Μαζί με τα μπόνους που περιλαμβάνει η συμφωνία των δύο πλευρών το συμβόλαιο του Μαρσιάλ είναι μεγαλύτερο και από εκείνο του Έρικ Λαμέλα.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος ύστερα από εννέα χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους» βρισκόταν στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε 317 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις με 90 γκολ και ετήσιες απολαβές στα 15 εκατ. ευρώ. Παράλληλα αγωνίστηκε 70 φορές στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Μονακό, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλη, και της Λιόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.