Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 0-0: Δεν ήθελε να μπει (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

σόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ματς στο Έτιχαντ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ γιατί η μπάλα… δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα.

Πιο επικίνδυνη η Ίντερ

Το σκηνικό αναμενόμενο με την Σίτι να έχει την μπάλα στα πόδια της και την Ίντερ να αμύνεται.

Οι γηπεδούχοι όμως παρά την κατοχή μπάλας δεν είχαν την ταχύτητα και την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις για να απειλήσουν.

Η πρώτη ενδιαφέρουσα προσπάθεια με μια κεφαλιά του Χάαλαντ στα χέρια του Ζόμερ (19′) και μετά το εικοσάλεπτο ήταν αρκετές οι φορές που η Ίντε έφυγε στην κόντρα.

Ο Νταρμιάν απείλησε με δυνατό σουτ αλλά έδιωξε ο Γκβάρντιολ (30′) ενώ ο Τουράμ ήταν άστοχος στο 32ο και το 41ο λεπτό από καλές θέσεις.

Στο 43ο λεπτό η Σίτι έκλεψε ψηλά την μπάλα και απείλησε αλλά ο Ντε Μπρόινε δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζόμερ και το ίδιο συνέβη στην άλλη εστία με τον Αουγκούστο να χάνει την μάχη με τον Έντερσον (45+1).

Αστοχία και 0-0

Παρά τις αλλαγές του Γκουαρδιόλα (…μέσα Γκουντογκάν, Φόουντεν έξω Ντε Μπρόινε, Σαβίνιο) το παιχνίδι της Σίτι συνέχισε να έχει λάθη και βιαστικές αποφάσεις.

Η πρώτη πραγματικά μεγάλη στιγμή παρουσιάστηκε στο 55ο λεπτό στην Ίντερ. Ο Νταρμιάν βρέθηκε μόνος στην περιοχή, καθυστέρησε, αποφάσισε να κάνει τακουνάκι και έδωσε την μπάλα στην Σίτι αναγκάζοντας τον κόουτς Ιντσάγκι να τρέξει σχεδόν όλο το γήπεδο για να… του πει δυο κουβέντες.

Στο 65ο λεπτό έκανε τις πρώτες αλλαγές η Ίντερ για ένα δεκάλεπτο πανικοβλήθηκε. Ο Φόουντεν, μονος από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στον Ζόμερ (69′) και ο Γκουντογκάν σούταρε άουτ λίγο μετά (70′).

Όταν συνήλθαν οι νερατζούρι έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μικιταριάν να στέλνει την μπάλα άουτ (76′) από εξαιρετική θέση. Στο 84ο λεπτό σε ακόμη μια αντεπίθεση ο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έντερσον.

Στο 89ο λεπτό ο Γκιουντογκάν μόνος από την μικρή περιοχή έστειλε και αυτός την μπάλα πάνω στον Ζόμερ ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι μόνος, την έστειλε άουτ για την τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον – Λούις, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (46′ Γκουντογκάν), Μπερνάρντο Σίλβα (80′ Ντοκού) – Σαβίνιο (46′ Φόουντεν), Γκρίλις, Χάαλαντα

Ίντερ: Ζόμερ – Μπίσεκ (74′ Παβάρ), Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Νταρμιάν (74′ Ντούμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (81′ Φρατέζι), Ζιελίνσκι (65′ Μικιταριάν), Αουγκούστο – Ταρεμί, Τουράμ (65′ Μαρτίνες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.