Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για την αρχική ενδεκάδα ο Ουνάι

Videos που αξίζει να δείτε

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των πράσινων ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, κόντρα στο Πανσερραϊκό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο τις έχει αφιερώσει τις τελευταίες προπονήσεις στην τακτική και τη δημιουργία φάσεων, καθώς ο Παναθηναϊκός, στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει δείξει ότι χρειάζεται βελτίωση σε αυτό το κομμάτι.

Το ευχάριστο για τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι ότι θα έχει στη διάθεση του τον Ουνάϊ, ο οποίος σιγά σιγά μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή στο αρχικό σχήμα.

Η παρουσία του Μαροκινού μέσου στην ενδεκάδα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας του τριφυλλιού, καθώς, στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στην Τούμπα, έδειξε ότι είναι αυτό που έψαχνε ο Αλόνσο εδώ και αρκετό καιρό.

Κακά τα ψέματα, ο Ουνάϊ, είναι ο ποιοτικός χαφ με ηγετικά προσόντα, που θα περάσει πάσες στους επιθετικούς, θα μπει κατά μέτωπο στην αντίπαλη άμυνα και θα κρατήσει μπάλα, καθώς διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για το συγκεκριμένο ρόλο.

* Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της παραχώρησης του Βιλένα σε ομάδα από τα Εμιράτα, παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Ο παίκτης παραμένει στους πράσινους, όμως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και γίνονται διαβουλεύσεις με τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, ώστε να βρει ομάδα έστω και την ύστατη στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.