Γκουαρδιόλα: «Χωρίς παίκτες δεν υπάρχει ποδόσφαιρο…»

Θέση αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με το υπερφορτωμένο πρόγραμμα αγώνων πήρε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ύψωσε ασπίδα προστασίας υπέρ των ποδοσφαιριστών, αφουγκραζόμενος τις διαμαρτυρίες τους. Άλλωστε πρόσφατα ο Ρόδρι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργίας των ποδοσφαιριστών, ως ένδειξη διαμαρτυρίες για τον υπερβολικό αριθμό αγώνων που καλούνται να δώσουν κάθε χρόνο.

«Πολλές, πολλές φωνές μιλούν για αυτό. Αν κάτι πρόκειται να αλλάξει, πρέπει να προέλθει από τους παίκτες. Η επιχείρηση μπορεί να είναι χωρίς μάνατζερ, χωρίς αθλητικούς διευθυντές, χωρίς μέσα ενημέρωσης, χωρίς ιδιοκτήτες, αλλά χωρίς παίκτες δεν μπορεί να παιχτεί.

Δεν είναι μόνο ο Ρόδρι που μίλησε ανοιχτά, είναι πολλοί, πολλοί παίκτες, και όχι μόνο σε αυτή τη χώρα, αλλά σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλούν, οπότε θα δούμε», δήλωσε αρχικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όσο για το ντέρμπι με την Άρσεναλ, σχολίασε: «Κάθε σεζόν η Άρσεναλ δυναμώνει, το βάθος της ομάδας. Κάθε σεζόν είναι όλο και καλύτερη. Πάντα είχα υψηλή γνώμη για τον Αρτέτα και την ομάδα του. Και τα δύο χρόνια ήταν κοντά, αλλά ήμασταν επίσης τόσο δυνατοί. Ήταν πάντα ένας σφιχτός αγώνας, τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά είναι και αυτοί καλοί. Κάνουν πολλά καλά πράγματα, είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, γι’ αυτό ήταν οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί μας τις τελευταίες δύο σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.