Παναθηναϊκός: Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Μάγκνουσον, έφτασε!

Ύστερα από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μακριά από την αγωνιστική δράση, ο Χόρντορ Μάγκνουσον ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του!

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός είχε κομβικό ρόλο στους «πράσινους», μέχρι τον τραυματισμό του και άπαντες στην ομάδα περιμένουν πως και πώς να επιστρέψει στη δράση. Το διάστημα που πέρασε ήταν αρκετά μεγάλο και δύσκολο για τον Μάγκνουσον, όμως αποτελεί παρελθόν, καθώς πλέον μετρά αντίστροφο για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς την παραμικρή ενόχληση και ουσιαστικά το μόνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός.

Κάτι το οποίο θα έρθει σταδιακά και μέσα από τα παιχνίδια που θα του δίνει ο Ντιέγκο Αλόνσο, αφού πλέον ο Ουρουγουανός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο Μάγκνουσον θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό και δη για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ωστόσο, είναι πως ο Ισλανδός είναι και πάλι εδώ, έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και μαζί με τους Ίνγκασον, Γεντβάι και Σένκεφελντ να συνθέσει μία πολύ δυνατή τετράδα στην άμυνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.