Έμερι: «Ο Ντουράν γίνεται καλύτερος και πλησιάζει την ενδεκάδα»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει φανέλα βασικού στον Τζον Ντουράν στον σαββατιάτικο (21/9) αγώνα της Άστον Βίλα με τη Γουλβς, άφησε ο Ουναί Έμερι.

Ο Ντουράν έχει σκοράρει τρία γκολ στους τέσσερις πρώτους αγώνες της Premier League, όλα αφού μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. «Η όλη διαδικασία ανεβαίνει. Πριν από δύο χρόνια, δεν του ήταν εύκολο να ανταγωνιστεί τον Γουότκινς. Ήταν δύσκολο, αλλά είχε στιγμές να παίξει και έκανε πράγματα, όπως κάνει και τώρα τώρα…» τόνισε ο Έμερι στη συνέντευξη Τύπου συμπληρώνοντας:

«Το ταλέντο του είναι εκεί και γίνεται καλύτερος, παίζει περισσότερο και νιώθει αυτοπεποίθηση. Είναι κοντά στο να παίξει στην αρχική ενδεκάδα και πρέπει να καταλάβει μέσα απ’ τη διαδικασία πώς μπορεί να καταφέρει να παίξει με τον Γουότκινς μέσα στο γήπεδο.

Ως επιθετικός, ο Ντουράν μας βοηθάει πολύ στο σκοράρισμα και έχει καλό αντίκτυπο, αλλά η ιδέα είναι να παίξουμε με την αρχική ενδεκάδα. Δεν ξέρω (αν θα ξεκινήσει) αύριο ή την Τρίτη ή το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά είναι έτοιμος να παίξει και να προσθέσει περισσότερα λεπτά στο παιχνίδι του.

Μπορεί να παίξει μαζί με τον Γουότκινς, μπορεί να παίξει μόνος. Νομίζω ότι μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι είναι 100% συγκεντρωμένος εδώ κι όλα πάνε όπως θέλουμε εμείς…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.