Σισέ: «Στα 21 σου, δεν είσαι πια νέος στο σημερινό ποδόσφαιρο»

Videos που αξίζει να δείτε

Συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Ελί Ουαί της Μαρσέιγ.

Στον ταλαντούχο Ελί Ουαί της Μαρσέιγ αναφέρθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην «L’ Equipe».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό στις αρχές Αυγούστου με μεταγραφή από τη Λανς, ο Ελί Ουαί κόστισε στους Μασσαλούς 35 εκατ. ευρώ και ο Σισέ είπε για την περίπτωση του: «Στα 21 σου, δεν είσαι πια νέος στο σημερινό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «πρέπει να ζήσει με τον ανταγωνισμό, είναι στη Μαρσέιγ. Αν θέλει να κάνει καριέρα όμοια με εκείνη του Ντρογκμπά, πρέπει να το περάσει αυτό. Έχει πολλά προσόντα, είναι έξυπνος και δεν πετυχαίνεις τυχαία τέσσερα γκολ στη Λιόν αν δεν είσαι καλός επιθετικός. Απλώς πρέπει να εξαργυρώσει τη μεταγραφή. Και όταν μπει το πρώτο γκολ, τότε συνεχίζεται, η εμπιστοσύνη θα χτιστεί», αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ, στο οποίο η Λιόν ηττήθηκε με 5-4 στις 7 Μαΐου 2023.

Ο πρώην παίκτης των πρασίνων ολοκλήρωσε: «στους συλλόγους που πήγαινα πάντα υπήρχε ανταγωνισμός, ο Μίλαν Μπάρος ή ο Πίτερ Κράουτς στη Λίβερπουλ, ο Μίροσλαβ Κλόζε στη Λάτσιο. Είναι καλό να έχεις αυτή την πίεση, γιατί δεν μπορείς να ξεκουραστείς»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.