Χαϊντενχάιμ-Φράιμπουργκ 0-3: Πάρτι με πρωταγωνιστή τον Γκρίφο! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

To αμφίρροπο μίνι ντέρμπι του Νότου, ανάμεσα σε Χαϊντενχάιμ και Φράιμπουργκ μετατράπηκε σε περίπατο για τους φιλοξενούμενους του Φρανκ Σμιτ.

Τα αρχικά 45 λεπτά στο κατάμεστο “Voith Arena”, βρήκαν τις δυο ομάδες ισόπαλες (0-0), σε ένα σχεδόν ισορροπημένο και μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος. Στο 8’ ο Γκρίφο με ωραίο σουτ φάνηκε απειλητικός, αλλά ο Μίλερ έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους.

Η Χάιντενχάιμ, αν και νωθρή, είχε τη δυνατότητα στο 19’ να ανοίξει το σκορ, με τον αριστερό της εξτρέμ, Ματίας Χόνζακ. Το φαλτσαριστό σουτ όμως που επιχείρησε, πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο δεύτερο λεπτό του επιπλέον χρόνου του πρώτου ημιχρόνου και πάλι η Χάιντενχάιμ πλησίασε το γκολ, με άστοχη κεφαλιά του Λενάρντ Μαλόνεϊ.

Οι τρεις αλλαγές του Σούστερ στο ημίχρονο, έφεραν τα πάνω κάτω! Η αλλαγή της εικόνας των φιλοξενούμενων έφερε άμεσα αποτελέσματα σε μόλις είκοσι λεπτά!

Η Φράιμπουργκ δημιουργεί την πρώτη της ευκαιρία, με σουτ του Τούρκου επιθετικού Ερέμ Ντίνκτσι, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μίλερ στο 51’. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρίτσου Ντόαν πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ, σοκάροντας το “Voith Arena” (54’)!

Ο Ιάπωνας, βρήκε τον χώρο που χρειαζόταν και με εκπληκτικό σουτ, άνοιξε τον χορό των γκολ για τη Φράιμπουργκ! Οι φιλοξενούμενοι ήταν ασταμάτητοι στο δεύτερο μέρος, διπλασιάζοντας τα γκολ μέσα σε πέντε λεπτά!

Ο εκπληκτικός Βιντσέντζο Γκρίφο, με αριστοτεχνικό κοντρόλ και πανέμορφο σουτ «γράφει» το 0-2! Ο Ιταλός βιρτουόζος, σε μεγάλα κέφια, πετυχαίνει και δεύτερο υπέροχο τέρμα στο 65ο λεπτό.

Οι παίκτες της Φράιμπουργκ, αλλάζουν τρεις φορές την μπάλα στην «σμπαραλιασμένη» άμυνα των γηπεδούχων και ο Γκρίφο με όμορφο αριστερό πλασέ, πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του!

Το σκορ δεν άλλαξε στο τελευταίο 25λεπτο. Οι παίκτες της Φράιμπουργκ κατέβασαν ταχύτητα και «έσβησαν» το ματς. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε 4 αγώνες πρωταθλήματος και διατηρήθηκαν σε τροχιά πεντάδας στη Μπουντεσλίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.