ΑΕΚ: Εκτός και ο Ρότα, προπονήθηκε ο Μαρσιάλ

Πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας για την ΑΕΚ, καθώς ο Λάζαρος Ρότα δεν προπονήθηκε το Σάββατο και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Athens Kallithea.

Ξέμεινε από δεξί μπακ η ΑΕΚ, καθώς ο Λάζαρος Ρότα δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea στο “Απόστολος Νικολαϊδης” το βράδυ της Κυριακής.

Ο διεθνής μπακ δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ίωσως και έτσι δεν μπορεί να βοηθήσει την Ένωση, με τον Αλμέιδα να ψάχνει λύση για το δεξί άκρο της άμυνας μιας και ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι τραυματίας με θλάση.

Από εκεί και έπειτα, εκτός είναι και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αλλά και οι Λιβάι Γκαρσία, Έρικ Λαμέλα, ωστόσο είναι σε θέσεις που υπάρχουν επιλογές για τον Αργεντινό προπονητή, ενώ μένει να δούμε αν θα βρίσκεται στην αποστολή ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Αλμέιδα είδε τον Άντονι Μαρσιάλ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, με τον Γάλλο να μην συμμετέχει μόνο στις στατικές φάσεις, ενώ όπως δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να βγάζει όλο το πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.