Παναιτωλικός-Αστέρας AKTOR 1-1: Μοιρασιά στο ντεμπούτο του Μακελελέ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Με 10 τελείωσαν την αναμέτρηση οι Αρκάδες, λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου με απευθείας κόκκινη (69').

Με ισοπαλία έκανε το προπονητικό του ντεμπούτο στον Αστέρα AKTOR ο Κλοντ Μακελελέ, μετά και το τελικό 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 5η στροφή της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες του Γάλλου τεχνικού προηγήθηκαν με το γκολ του Γιαμπλόνσκι (28’), αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Λομόνακο (35’). Παράλληλα, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου (69’) και είχαν την τύχη με το μέρος του στο δοκάρι του Λιάβα (82’).

Έτσι οι δύο ομάδες συνεχίζουν χέρι-χέρι με πέντε βαθμούς, ύστερα από ισάριθμα παιχνίδια.

Μία σου και μία μου…

Υποτονικό ήταν το πρώτο τέταρτο του ματς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αστέρα AKTOR στο 19’. Ο Χουχούμης στάθηκε άτυχος, μιας και το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός «πάτησε» περιοχή στο 23’ και απείλησε με τον Μαυρία, το τελείωμα του οποίου έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ, με τη γυριστή κεφαλιά του Ντελί και την απόκρουση του Τσάβες να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο. Στην επαναφορά ο Γιαμπλόνσκι πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 1-0! Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» σχεδόν αμέσως, καθώς επτά λεπτά μετά ισοφάρισαν. Από τη σέντρα του Τορεχόν, ο Λομόνακο βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με προβολή έγραψε το 1-1.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου…

Έμεινε στο «Χ» παρά την αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό. Στο 52’ ο Παπαδόπουλος νίκησε σε τετ α τετ τον Λομόνακο, όμως ο Αργεντινός ήταν σε θέση οφσάιντ. Χρειάστηκε να περάσουν 10 λεπτά για να έχουμε… κάτι στο ματς! Ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα, ο Σιέλης έβαλε την προβολή και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, όμως κατάφερε να διώξει! Επτά λεπτά αργότερα οι Αρκάδες έμεινα με 10, καθώς ο Τριανταφυλλόπουλος δέχτηκε απευθείας κόκκινη για πάτημα στον Μπελεβώνη!

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους, έχοντας και παίκτη παραπάνω στο γήπεδο, ψάχνοντας το γκολ νίκης. Χάρη σε αυτή έφτασαν κοντά στο 2-1, αλλά το μακρινό σουτ του Λιάβα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και όποτε χρειάστηκε, ο Παπαδόπουλος ήταν εκεί για να κρατήσει το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα…

Η ταυτότητα του ματς:

5η αγωνιστική Stoiximan Super League

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Ηλίας Κωνσταντίνου

4ος: Βασίλειος Φίτσας

Σκόρερ: 35’ Λομόνακο – 28’ Γιαμπλόνσκι

Κίτρινες: 18’ Πέρες, 39’ Ντίας, 90+2′ Σιέλης – 21’ Γιαμπλόνσκι, 50’ Μπαρτόλο, 55’ Κρεσπί, 68’ Κάστανο, 90+2′ Μουνιόθ

Κόκκινη: 69’ Τριανταφυλλόπουλος

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες – Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας – Μαυρίας, Μπουζούκης (77’ Λουίς Μιγκέλ), Πέρες (90+1′ Κοντούρης), Μπελεβώνης (77’ Λαχούντ), Τορεχόν – Ντίας, Λομόνακο (77’ Μαϊντέβατς).

Αστέρας AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος – Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί – Καλτσάς (87’ Παλάσιος), Γιαμπλόνσκι (87’ Τζανδάρης), Μούμο, Χουχούμης – Μπαρτόλο (71’ Ρούμπεν Γκαρθία), Άνταμ (59’ Αλάγκμπε), Κρέσπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.