Άιντραχτ – Γκλάντμπαχ 2-0: Με ηγέτη τον Μαρμούς (highlights)


Για ένα ακόμη παιχνίδι η Άιντραχτ ήταν πολύ καλή και αποτελεσματική, αυτή τη φορά απέναντι στην Γκλάντμπαχ επικρατώντας με 2-0. Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Μαρμούς, καθώς από τα πόδια του Αιγύπτιου περνούσαν τα πάντα, ενώ ήταν κι αυτός που ουσιαστικά τελείωσε το ματς στο 80ο λεπτό με υπέροχο γκολ.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 30′ όταν από γέμισμα του Εκιτικέ, ο Κνάουφ γύρισε με το κεφάλι στον Λάρσον ο οποίος ήταν εντελώς μόνος και με πολύ ωραία γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 25 με τον Εκιτικέ η Άιντραχτ έχασε μία σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί ακόμα πιο νωρίς στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος η Γκλάντμπαχ ανέβασε ρυθμούς και πήρε την μπάλα στα πόδια της, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη του 67ου λεπτού με το διαγώνιο σουτ του Ρέιτζ που τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Σάντος.

Μαρμούς και Εκιτικέ έχασαν ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0 και Στέγερ για να ισοφαρίσει, όμως όπως γράψαμε πιο πριν όλα τελείωσαν από τα πόδια του Μαρμούς στο 80ο λεπτό όταν ο Αιγύπτιος πέρασε δύο φορές ουσιαστικά τον Ιτακούρα και με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Νίκολας κάνοντας το τελικό 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.